Què és Mirall trencat?

Mirall trencat és una reflexió amb nom d’obra d’art rodorediana que neix amb el somni de somniar cada nit, cada dia, cada instant; tot plegat, rere versos mal escrits, d’estructures a raig, sortides dels malsons, les angoixes i els somriures que no podem evitar.

Mercè Rodoreda, Miquel Martí i Pol, Papasseit, Espriu o el mateix Monzó han passejat de la meva mà durant molts anys ensenyant-me a mi, al meu món que cada paraula és un nou més enllà per cada moment de soletat o sentiment del qual poder parlar.

Perquè quan no tinc cap més lloc on anar, sento que és bon moment per mirar-me els peus, aixecar el cap. i anar a veure com se’m queda durant una estona més , trencat el mirall que em permet, a mi, a tu, i al món, poder fer, a les meves paranoies, volar.

KikaPolPayeras

Entre hiverns barcelonins rere nits d’estiu illenques envoltades de somnis salins.

Anuncis

4 thoughts on “Què és Mirall trencat?

  1. Hola: Sí leo y entiendo un poco el catalán; pero tengo que hacerlo más reposadamente. Nuestra común amiga Lucía (de Guatemala), hizo el enlace. — Yo también escribo, porque “soy abogado por accidente y escritor por naturaleza”. Como casi todo el mundo, estoy en FB, pero más que todo, me gustaría, me enviaras tu dirección electrónica para remitirte el material que he producido. — Espero vuestras noticias.

  2. Kika ets una artista, les teves paraules resonaran per molts d’anys… Segueix que ningú et prengui l’alegria i perfavor sobretot mai deixis les teves reflexions. Muà !!

  3. Bé, doncs….! Ja hi som! Ara feia un munt que no entrava als blocs… Avui he passat pel teu i mira, m’has incitat a fer-me’n un de meu! 😉

    Kikape Kikapol Sor Kika… com vulguis!

    Ens llegirem per aquÍ!

    Cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s